Будівельний звіт ЖК Terracotta станом на серпень 2022

Ділимося з вами досягненнями, планами та актуальним станом виконання будівельних робіт в ЖК Terracotta на кінець серпня 2022 року.
На об'єкті виконуються роботи з прокладання зовнішніх енергетичних мереж.

У всіх будинках : закінчений монтаж "енергетичних колодців". Між будинками та в дворі завершується прокладання кабельної каналізації. Трансформатори закуплені, їх встановлення - наступний етап, що почнеться менше ніж через тиждень. Влаштування території над колодцями - виконане на 100%.

Виконується прокладка мереж з водопостачання та водовідведення (каналізація). Роботи розпочаті від місця головного з'єднання з міським водоканалом і далі будуть виконуватися підключення кожного з будинків. Зливова каналізація буде виконане пізніше, у зв'язку з необхідність виконання робіт на проїжджій частині доріг. В першу чергу по вул. Чернігівській.

🔻Будинок  №1 - з 1 по 7 поверх завершене укладання керамічної плитки.

🔻Будинки №4,3,2 - встановленні перила на основних та відкритих (незадимлюваних) сходах.

🚗 Паркінг
Завершуються фасадні роботи на обох рівнях паркінгу, а також роботи з оздоблення на в'їзді та виїзді з паркінгу. Виконується опорядження майбутньої трансформаторної, згідно з протоколом усуваються незначні недоліки зовнішнього вигляду. Окрім цього, тривають роботи з утеплення мінеральною ватою.

Графік планових робіт:
🏗 З вересня місяця розпочнуться роботи з влаштування благоустрою, зокрема: підготовки та укладання елементів ФЕМ. Завершення виконання благоустрою та озеленення території планується до кінця осені.